O nama

Prije svega, drago nam je što ste odabrali nas kao potencijalo odredište za odmor na Jadranu.

Apartmani Aldomar nalaze se u gradu Biogradu u prekrasnom elitnom naselju Kumenat, šumovitom i mirnom dijelu grada. Upravo ta mala udaljenost od centra preduvjet je za savršeni mir i mogućnost opuštanja od uobičajene vreve i gužve koja se nalazi u gradu tijekom ljetne sezone. Iako odvojeni od centra, ipak smo zahvaljujući prekrasnoj šetnici samo desetak minuta udaljeni od rive na koju ćete stići laganom šetnjom uz more. Naselje se nalazi pored suvremeno opremljenog kampa okruženog prekrasnom borovom šumom. Apartmani su izgrađeni 2002. godine po najsuvremenijim standardima od najkvalitetnijih materijala te bogato opremljeni sadržajima za što udobniji odmor.

S obzirom da i sami živimo unutar kuće, dostupni smo vam 24 sata na dan.

U objektu se nalazi 14 apartmana koji nude vrhunski smještaj i ljubazno osoblje spremno udovoljiti svim vašim zahtjevima i kriterijima koje očekujete boravkom u našim apartmanima. Prilikom dolaska u naše apartmane dočekat ćemo vas koktelom dobrodošlice za početak vašeg, nadamo se, ugodnog odmora.

Kako slike govore više od 1000 riječi pozivamo Vas u nastavak razgledavanja naših stranica kako bi ste se što bolje upoznali sa ponudom i sadržajima koje nudimo. Bogato opremljena foto galerija najbolji je izbor za vaš vizualni doživljaj apartmana. Uz to Vam nudimo i veliki izbor slika okolnih plaža i grada.

Iskreno se nadamo da ćemo vam biti najbolji izbor za vaš odmor te se radujemo vašem dolasku.

Srdačan pozdrav,
obitelj Alagić!

© 2014 Paradigma d.o.o. | HTML | CSS
Zadnja izmjena: 12.12.2017.